Játékos kereső  

Hírek

Kispesti akadémisták pótolhatják őket

2020-06-27 12:47:02

Gál István maradt a vezetőedző, Csordás Csaba és Bíró Imre segíti a munkáját

Kispesti akadémisták pótolhatják őket

Az NB II-ben szereplő Siófok hétfőn elkezdte a felkészülést a 2020/2021-es bajnoki szezonra. A BMI mérést követően átmozgatással, labdatartással és futógyakorlatokkal hangoltak a játékosok az előttük álló feladatokra. Az első hét folyamán rendkívül intenzív tréningek voltak, minden nap sokat dolgozott a csapat - írta meg a klub internetes honlapja.

A Siófok köleménye

Gál István marad a vezetőedző, és továbbra is segíteni fogja munkáját Csordás Csaba pályaedzőként, valamint Biró Imre kapusedzőként.

A játékosállományban, ahogy az átigazolási időszakok során lenni szokott, biztosan lesznek változások – ezekről majd folyamatosan tájékoztatást adunk. A meglévő kerettel zajlanak az egyeztetések a folytatással kapcsolatban.

Bora György Békéscsabán folytatja pályafutását, Csilus Tamás a Szombathelyi Haladásnál, Jánvári Gábor pedig Nyíregyházára igazol.  Távozik Lorentz Márton is, ő a Paksi FC játékosa lesz, és az atomvárosiakhoz kölcsönből visszatér Kővári Róbert is. Az is biztossá vált, hogy Beliczky Gergő sem marad Siófokon.

Hétfőtől próbajátékosok is részt vesznek az edzéseken, a Budapest Honvéd MFA-tól 6 fiatal érkezett azzal a céllal, hogy meggyőzzék tehetségükről a szakmai stábot.