Játékos kereső  

Hírek

Koszó Balázs életmentő operációja után már lábadozik

2018-03-13 11:41:42

Hosszú rehabilitációs időszak vár a frissen igazolt hátvédre

Koszó Balázs életmentő operációja után már lábadozik

Egy szerencsétlen ütközés következtében Koszó Balázs eszméletét vesztette a Cegléd elleni bajnoki mérkőzésen. Kórházba szállították és megműtötték. Szerencsére a beavatkozás jól sikerült, de a rehabilitáció hónapokra tehető.

Az eto.hu közleménye:

A vasárnapi, Ceglédi VSE elleni bajnoki mérkőzésen Koszó Balázs, csapatunk frissen igazolt belső védője súlyos koponyasérülést szenvedett, az éjjel meg kellett műteni. Legalább fél év kihagyás vár rá.
Koszó Balázs a mérkőzés 59. percében egy szabadrúgást követően került ziccerbe, a labdát el is tudta fejelni Mursits Roland kapus mellett, aki bár nem szándékosan, de ököllel kiütötte belsővédőnket, aki eszméletlenül, magatehetetlenül zuhant a földre. Az orvosi stábunk azonnal a pályára rohant és megkezdték az ellátást, Balázs részben visszanyerte eszméletét a helyszínen, ezután vitték kórházba alapos kivizsgálásra

A kórházban a vizsgálatok után kiderült, hogy Koszó a halántékcsont beroppanásával és vérzéssel járó koponyasérülést szenvedett, és az éjszaka folyamán életmentő műtétet kellett rajta végrehajtani, amely jól sikerült – tájékoztatta a klubot dr. Ágh László csapatorvos. Balázs a körülményekhez képest jól van, tudata tiszta, de minimum fél év kihagyás vár rá - tette hozzá. Jelenleg az idegsebészet subintenziv részlegén kezelik, látogatása most még csak korlátozottan lehetséges.