Játékos kereső  

Hírek

Kozármislenyben az élmezőny a cél

2020-05-21 11:02:42

Új vezetőedzővel kezdik meg a következő bajnoki idényt

Kozármislenyben az élmezőny a cél

A következő szezonban már nem Pókos Csaba irányítja vezetőedzőként a HR-Rent Kozármisleny labdarúgócsapatát - adta hírül az NB III-as klub honlapja.


A Kozármisleny közleménye

Klubunk szeretné továbbvinni azt a szakmai irányvonalat, amelyet Pókos Csabával, illetve segítőivel megkezdett, és amelynek köszönhetően sokat fejlődött az elmúlt időszakban. Ez alapján igyekszünk összeállítani a felnőtt és az utánpótlás stábokat a következő idényre, idényekre.

Célunk a szakmai színvonal folyamatos emelése, a klub továbbépítése. Bár sok aggasztó hírt hallani a különböző futballklubokról, a HR-Rent Kozármisleny a nehéz gazdasági helyzetben is stabil lábakon áll. Úgy kezdünk bele a felnőtt stáb és keret kialakításába, hogy a következő évadban az élmezőnyben tudjunk végezni a tabellán.

Klubunk ma kézhez kapta a következő NB III-as szezonban való indulásra feljogosító licencet. Hamarosan kiderül, ki lesz az új vezetőedzőnk, ezzel párhuzamosan pedig folytatjuk a felnőtt keret kialakítását. Így remélhetőleg folyamatosan tudunk majd izgalmas hírekkel szolgálni szurkolóink számára.