Játékos kereső  

Hírek

Magyarország-Szlovákia 1-2

2019-09-09 22:35:23

Lesgól segítette győzelemhez a szlovák válogatottat

Magyarország-Szlovákia 1-2

Nagyon vártuk a szlovákok elleni Eb-selejtező mérkőzést, a szurkolók megtöltötték az arénát és végig gondoskodtak a jó hangulatról.

A magyar válogatott jóval többet és veszélyesebben támadott az első félidőben, mégis az egyetlen helyzetét gólra váltó Szlovákia jutott vezetéshez a 40. percben. Tegyük hozzá, hogy Mak gólját lesállás előzte meg, amit azonban a játékvezető elengedett (0-1).

Szünet után hamar jött a válasz: Szoboszlai Dominik remek szbadrúgása nyomán a szlovák kapu jobb oldalába vágódott a labda (1-1). Ez volt a fiatal csatár 5. válogatott mérkőzése és első gólja.

Sajnos nem sokáig örülhettünk, mert egy amolyan előzmény nélküli akció végén Bozenik újra a vendégeket juttatta előnyhöz (1-2).

Lelkesen játszott a magyar válogatott, helyzeteink is voltak, de a szlovákok ezután már megőrizték előnyüket. Több volt ebben a meccsben!


Eb-selejtező mérkőzés

MAGYARORSZÁG – SZLOVÁKIA 1–2 (0–1)
Groupama Aréna, 22 ezer néző, jv.: Antonio Mateu Lahoz, gólsz.: Szoboszlai (50.), ill. Mak (40.), Bozenik (56.)
Magyarország: Gulácsi – Lovrencsics (Bese, 30.), Baráth, Orbán, Kádár – Kleinheisler (Holender, 85.), Nagy Á. (Pátkai, 65.) – Dzsudzsák, Szoboszlai, Sallai – Szalai