Játékos kereső  

Hírek

Májer Milán a Gyirmóthoz került kölcsönbe

2019-08-09 11:11:36

Előtte 2022-ig meghosszabbította kispesti szerződését

Májer Milán a Gyirmóthoz került kölcsönbe

A Budapest Honvéd és a Gyirmót FC vezetősége megegyezett arról, hogy Májer Milán a 2019–2020-as szezonban a feljutásra hajtó NB II-es együttes kölcsönjátékosa lesz.

A 20 esztendős támadó ezzel egyidejűleg 2022. június 30-ig szerződést hosszabbított a Honvéddal. Májer játékára hosszú távon számít a Honvéd, a folyamatos fejlődése és a felnőttfutballbean való tapasztalatszerzés miatt is döntöttek úgy, hogy elengedik Gyirmótra, de a szakmai stáb (a többi kölcsönjátékoshoz hasonlóan) az ő szereplését is figyelemmel kíséri majd - írta meg a honvedfc.hu portál.

„Néha hátra kell lépni egyet, hogy utána előreléphessünk kettőt, ezt beszéltük a menedzseremmel, Paunoch Péterrel is a döntés előtt – nyilatkozta Májer Milán. – Elégedett vagyok az eddigi karrieremmel, tizennyolcszor játszhattam az NB I-ben, ott voltam a Magyar Kupa döntőjében, szerepelhettem a Fradi, vagy éppen a Vidi ellen. Lehet, hogy már korábban meg kellett volna hozni ezt a döntést, és elmenni az NB II-be, de eddig nem éreztem szükségességét, most viszont igen. Szerettem volna többet játszani az első csapatban, ez azonban másként alakult, a játéklehetőségre viszont szükségem van. Rengeteg pluszmunkát végzek az edzések mellett, ami a jövőben sem változik, így szeretnék visszatérni jövő nyáron Gyirmótról, hogy bekerülhessek a Honvéd kezdőcsapatába.”

Májer Milán az előző szezonban ősszel parádézott az NB III-ban, 10 góljával második volt a góllövőlistán, ekkor azonban a meccsek előtti napokban is Pisont István gárdájával készült. Tavasszal azonban már jobbára az NB I-es keret tagja volt, így gyakran csak szombaton késő este dőlt el, hogy másnap meccs vár rá, ez a bizonytalanság pedig nem segítette a pályafutását.