Játékos kereső  

Hírek

Márton Gábor lesz az új vezetőedző

2020-02-10 15:47:49

A Honvéd elleni vereség után döntöttek a váltás mellett

Márton Gábor lesz az új vezetőedző

A Honvédtól elszenvedett vereség után a Zalaegerszegi TE vezetői úgy döntöttek, hogy edzőt váltanak - tudta meg a Nemzeti Sport. A cseréről egyelőre nem adott hírt a ZTE hírportálja.

A Honvéd otthonában elszenvedett 2–0-s vereség után elfogyott a türelem Zalaegerszegben – értesült a sportnapilap. Az eddigi vezetőedző, Dobos Barna távozik a klub kispadjáról, a helyét pedig Márton Gábor veheti át. A hírt Sallói István sportigazgató megerősítette.

Márton legutóbb az NB II-es Siófoknál dolgozott, ahonnan a 2018–2019-es idény végén távozott. Korábban a PMFC és a Kaposvár vezetőedzője is volt.

A Zalaegerszeg a legutóbbi négy bajnokiján nyeretlen maradt, 2020-ban eddig csak egy pontot gyűjtött, legutóbb 2019. december 14-én a Puskás Akadémia otthonában tudott három pontot szerezni (0–1). Az újonc 18 pontot gyűjtve jelenleg a 12 csapatos labdarúgó NB I 11. helyén áll. Lemaradása öt pont a még benn maradó pozícióban tanyázó Pakssal szemben.

Dobos 2018 szeptemberében lett a ZTE vezetőedzője, az előző idényben bajnoki címet nyert az NB II-ben, így jutott csapatával az élvonalba.