Játékos kereső  

Hírek

Másodszor indul el a HLSZ csapata

2018-04-26 11:05:19

A szerződés nélküli játékosok számára kiírt rendezvényre idén Csehországban kerül sor

Másodszor indul el a HLSZ csapata
ÚJRA SZERZŐDÉS NÉLKÜLI JÁTÉKOSOK TORNÁJA
ÉS HLSZ DRAFT!


A 2016-ban Ausztriában megrendezett, szerződés nélküli játékosok részére szervezett nagysikerű négyes torna mintájára idén is megrendezésre kerül a FIFPro Tournament, ezúttal Csehországban.

Ezt a sporteseményt elsősorban a lejárt szerződésű, illetve szerződés nélkül maradt játékosok számára rendezik meg évről évre, annak érdekében, hogy megmutathassák magukat a helyszínen megjelenő játékos ügynököknek és a klubok képviselőinek.

Az idei tornára július 13-14. között kerül sor, melyet az első részvételünkhöz hasonlóan ezúttal is a csapatunk kialakítását szolgáló HLSZ Draft fog megelőzni.

A draft előreláthatóan július 2-től 5-ig tart majd a Csepeli Labdarúgó Stadionban, ahol sor kerül a programban részt vevő játékosok felkészítésére, illetve a felkészülési időszak végén azon labdarúgók kiválasztására, akik a HLSZ-csapat tagjaiként képviselhetik országunkat a Csehországban sorra kerülő FIFPro-tornán.
 
A tornával, illetve a felkészülési programmal kapcsolatos további információkról hamarosan tájékoztatást nyújtunk. Az érdeklődők jelentkezését természetesen addig is várjuk szervezetünk profifoci@profifoci.hu e-mail címén az alábbi adatok megadásával:
név, életkor, magasság, testsúly, poszt, előző klubok/jelenlegi klub, játszott mérkőzések száma, elért eredmények, telefonszám.
 
Sportbaráti üdvözlettel:
 
Tasi Fruzsina
 
Hivatásos Labdarúgók Szervezete
E-mail: profifoci@profifoci.hu
1132 Budapest, Nyugati tér 5., III./2.
Web: www.hlsz.hu
Telefon: 06 (1) 237-6050
Fax: 06 (1) 332-4573