Játékos kereső  

Hírek

Milan Mijatovics két évet írt alá

2020-06-29 11:51:44

A montenegrói hálóőr a bolgár Levszki Szófiától érkezik

Milan Mijatovics két évet írt alá

Az élvonalba frissen felkerült MTK Budapest hivatalosan is megállapodott Milan Mijatoviccsal, a montenegrói válogatott jelenlegi első számú kapusával - adta hírül a kék-fehérek honlapja.


Az MTK közleménye

A 32 éves, 190 cm magas kapus 2 évre szerződik klubunkhoz. Milan Mijatovics a bolgár élklubtól, a Levszki Szófiától érkezik hozzánk egy remek szezon után. Eddigi csapata szerette volna megtartani, de anyagi nehézségek miatt nem tudta érvényesíteni az opcióját a hosszabbításra. Teljesítményének köszönhetően jelentős nemzetközi érdeklődés volt iránta a tavaszi idény során, ám klubunk a megfelelő időben lépett, így Mijatovics az MTK Budapest ajánlatát fogadta el.

Az idei szezonban 30 tétmérkőzésen védett csapatában - köztük az Európa Ligában -, és a mérkőzések felén, 15 alkalommal nem kapott gólt.

- Milan személyében egy erős fizikumú, tapasztalt kapus érkezik hozzánk. Ez a komoly nemzetközi tapasztalat fontos segítség az épülő fiatal csapatunknak - mondta Polyák Balázs sportigazgató a szerződés hivatalossá válását követően.