Játékos kereső  

Hírek

Mosonmagyaróváron a visszajutást tűzték ki célul

2019-07-08 15:08:07

Jelenleg huszonegy fő alkotja az új csapat gerincét

Mosonmagyaróváron a visszajutást tűzték ki célul

Az NB II-ben 19. helyen végző és a harmadosztályba kieső Credobus Mosonmagyaróvár hivatalos honlapján megjelent több információ alapján kialakulni látszik az új idényre szóló játékoskeret, amely nagy változásokon ment keresztül. A csapat jelenlegi játékosainak nevét hírünkben pirossal szedtük.

"Várhatóan Heinrich Márk és az újra aktív Boros Tamás között fog eldőlni az első számú kapus posztja, de adott esetben két fiatal, Kokas Simon és Reicher Gergő is bizonyíthat a háló előtt.

Nagy erősítés Bakos Bence és Czár Richárd megtartása, akik vezérei lehetnek a feljutásért küzdő együttesnek. Király József több fiatalt is maradásra bírt az előző keretből, így továbbra is az MTE-t erősíti Darázs Péter, Kozma Richárd, Sziklási Gergely és Szalka Dominik.

Emellett az U19-es bajnokcsapat négy játékosa Benkovich Zsolt, Bölönyi Bence, Nagy Lionel és Pandur Gergő is a felnőtt csapattal készül az új szezonra.

A három évvel ezelőtti sikercsapatból Bohner Roland Pápáról, Mundi Roland Dunaújvárosból, Laki Balázs és Jasarevic Mahir pedig Ausztriából tért vissza Mosonmagyaróvárra.

Visszatért az egyszeres válogatott védő Debreceni András, aki 177 NB I-es mérkőzésen lépett pályára és, tavasszal már volt a csapat játékosa. Rajta kívül a támadó Hamar Ádám, és a 96 élvonalbeli találkozón pályára lépő Vadász Viktor is a kék-fehéreknél folytatja."