Játékos kereső  

Hírek

Négy játékossal hosszabbítottak

2020-05-18 08:50:12

Berecz maradására is nagy az esély, a klubok megegyeztek

Négy játékossal hosszabbítottak

Szeles Tamás, Dragoner Filip, Vajda Sándor és Danyl Riabenko is Mezőkövesden folytatja pályafutását, erre Berecz Zsombornak is jó esélye van. Silye Erik sorsa egyelőre kérdéses, ugyanakkor egy érkezőről is beszámolt Tóth László szakmai igazgató a klub honlapján.

Szeles Tamás és Dragoner Filip szerződése június 30-án járt volna le, a két játékos további két évre, 2022. június 30-áig kötelezte el magát együttesünkhöz, míg Vajda Sándor 2023. június 30-áig írt alá, tudtuk meg Tóth Lászlótól.

Danyl Ryabenko meggyőzte a szakmai stábot tehetségéről, így a fiatal hálóőrrel hosszú távú, hároméves szerződést fog kötni a klub, méghozzá holnap, május 16-án. Tóth László hangsúlyozta, Ryabenko bizonyítottan tehetséges játékos, aki bizonyította az elmúlt fél évben, hogy van helye a Mezőkövesd Zsóry FC csapatában.

Berecz Zsombor a MOL Fehérvár FC kölcsönjátékosaként szerepel Mezőkövesden, átigazolásáról a két klub már megegyezett egymással, a játékos és klubunk között folyamatosan zajlanak az egyeztetések. Pár apróbb dologban szükséges dűlőre jutni, ezt követően a középpályás 3 éves szerződést köthet csapatunkkal. Tóth László elmondta, a klubnak van egy opciója, melyet szeretnének érvényesíteni, amint ebben megállapodás születik, pont kerül az egyezség végére.

Silye Erik kölcsönadási szerződése június 30-án jár le, vele kapcsolatban azt mondta a szakember, hogy a Ferencvároshoz még egyéves szerződés köti, az egyeztetések zajlanak, de a két klub elképzelései távol állnak egymástól, viszont a játékos és klubunk között nincsen akadálya a közös folytatásnak.

ÚJ VÉDŐ Tóth László a leendő érkezőről megemlítette, nem bánja, hogy találgatások jelentek meg a sajtóban a játékos személyét illetően, mert így kiderült, hogy sikerült titokban tartani a valódi érkezőt, akiről elmondta, a szabadon igazolható bal oldali védővel hároméves szerződésről állapodott meg a klub. A nevét még titok övezi, azonban Tóth László ígértet tett, hogy hamarosan lehull a lepel a titokról és a mezokovesdzsory.hu oldalon olvasható lesz a játékos neve.