Játékos kereső  

Hírek

Nyíregyházán folytatja a volt angyalföldi középpályás

2019-02-11 12:11:04

Zoran Szpisljak jó játékosnak tartja a klubtól Balmazújvárosba igazoló Daru Bencét

Nyíregyházán folytatja a volt angyalföldi középpályás

A Nemzeti Sport Online értesülései szerint az NB II-es Nyíregyháza labdarúgócsapatánál folytatja pályafutását a legutóbb a Vasasnál futballozó, bal oldali védőként és középpályásként bevethető Rokszin Ádám.

Rokszin tavaly nyáron, az új vezetőedző, Kis Károly hívására igazolt az ETO FC Győrtől a Vasashoz, de miután a szakembernek távoznia kellett az angyalföldiektől, az új szakmai stáb már nem számolt a 27 éves játékossal. Így az már korábban eldőlt, hogy Rokszin távozik a Vasastól. A Nemzeti Sport Online úgy értesült, Rokszin megegyezett a Nyíregyházával, tavasszal a Szparinál folytatja pályafutását.

Daru Bence távozik a labdarúgó NB II-ben szereplő Nyíregyházától és a szintén másodosztályú Balmazújváros együtteséhez igazol..

Zoran Szpisljak, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője a Nemzeti Sport Online-nak elmondta, hogy a mai napon a klub szerződést bont Daru Bencével, aki így szabadon igazolhatóvá válik. A szakember hozzátette, hogy a csatárt jó labdarúgónak tartja, de a jelenlegi játékrendszerben nem tud neki lehetőséget adni.

A 24 éves csatár a Honvédban nevelkedett, majd 2014 nyarán a Siófokhoz igazolt kölcsönbe. 2015 februárjában Zalaegerszegre szerződött, ahol 22 góljával az NB II gólkirálya lett. A 2016–2017-es idény téli szünetében került az NB I-es Pakshoz, majd futballozott az ETO-ban, tavaly ősszel pedig Nyíregyházán, ahol 15 bajnokin két gólig jutott. Az NSO szerint Daru Bence a kiesés ellen küzdő Balmazújváros együtteséhez igazol.