Játékos kereső  

Hírek

Nyolc tini „debütált” az Ózd csapatában!

2019-11-26 10:37:48

A huszonkilenc bekapott gól nyomában...

Nyolc tini „debütált” az Ózd csapatában!

Ritkán kerül egy NB III-as csapat a híradások élére, sajnos ezúttal is csak egy meghökkentő bajnoki mérkőzés szolgáltatott okot rá.

Az Ózdi Kohász körüli problémákról több hírünkben is beszámoltunk, legutóbb öt napja írtunk róla a csapat elmaradt bajnokija kapcsán. Most egy talán még ennél is fajsúlyosabb eset tartja lázban a közvéleményt, jelesül az, hogy a csapat 29-0-ra elvesztette a Tállya elleni bajnoki mérkőzését.

Mondanunk sem kell, hogy másfél évtizede üzemelő adatbázisunk legfurcsább eredménye ez, eddig ugyanis egyetlen hasonló hivatalos mérkőzést sem rögzítettünk.

A kizárástól fenyegetett Ózdi Kohász menedzsmentje úgy döntött, hogy a hónapok óta ki nem fizetett, ezért a pályára lépést már nem vállaló játékosok pótlását 2003-as születésű, tehát tizenhat éves labdarúgókkal oldja meg. Vállalva a várhatóan megalázó vereséget - ami be is következett.

Aradszki Roland, Bogdán Károly Zoltán, Demjén István, Farkas László, Jaskó Marcell, Seres Gábor, Tóth Dávid és Váradi Martin László most először lépett pályára a felnőttek között - nyolcan a tizenkettőből.

Nehéz érzelemmentesen, csak a szikár tényekre szorítkozva írni arról a "mészárlásról", aminek kitették ezeket a fiatal srácokat. A hírportálok - vérmérséklettől függően - változatos jelzőkkel tálalták az ügyet.

Messze az alagút vége Ózdon.
Egyre messzebb...

Végezetül álljon itt Gál László (klubelnök, Ózdi Kohász) különös nyilatkozata, amit a 29-0-s mérkőzés után adott. A nogradifutball.hu portálon található szöveget lefotózva adjuk közre: