Játékos kereső  

Hírek

Operációja után otthon lábadozik a Videoton hátvédje

2018-05-16 14:37:02

Egy-két hét múlva már elkezdheti a rehabilitációs munkát

Operációja után otthon lábadozik a Videoton hátvédje

Megoperálták Szolnoki Rolandot. A bajnoki hajrában már nem számíthat hátvédjére a Videoton szakmai stábja, de a nyári felkészülést a tervek szerint százszázalékos állapotban kezdheti el a játékos – adta hírül a bajnokaspiráns fehérváriak honlapja.

"Sportterhelésre kialakult alhasi panaszok miatt alapos vizsgálaton esett át Szolnoki Roland. Ezen a vizsgálaton mindkét oldali sportsérvet találtunk és mivel a panaszok már zavarták terhelés közben, ezért úgy döntöttünk, hogy a műtétet most, a szezon végén végezzük el annak érdekében, hogy a nyári felkészülést már száz százalékos állapotban kezdhesse el június második felében. Dr. Zsoldos Péter kedden a győri Egynapos Sebészeten operálta meg játékosunkat, aki szerdán már el is hagyhatta az intézményt és a következő napokban otthon lábadozik, majd pedig körülbelül egy-két hét elteltével elkezdheti a rehabilitációs munkát" - nyilatkozta dr. Kovács Tibor csapatorvos.

"Kedden műtöttek meg Győrben, szerda délelőtt pedig már haza is utazhattam. Jelenleg Móron, a testvéremnél vagyok és egyelőre még nehézkesen tudok felülni, vagy sétálni, de remélhetőleg pár nap, és ezek a mozdulatok már fájdalom nélküliek lesznek. A héten visszamegyek kontrollra Győrbe, ezt követően egyeztetnek a csapatorvossal, hogy mikor kezdhetem el a rehabilitációt. Ami a legfontosabb, hogy a nyári felkészülést teljesen egészségesen tudjam elkezdeni" - adott tájékoztatást a közeljövő terveiről Szolnoki.

A védőjátékos ebben az idényben a Videoton első csapatában (többnyire csereként) 12-szer, az NB III-as második együttesben pedig 6-szor lépett pályára.