Játékos kereső  

Hírek

Ősszel a PAFC játékosa volt

2019-02-08 09:54:53

A gólerős mali támadót télen a REAC stábja tartotta formában

Ősszel a PAFC játékosa volt

A MTK Budapest színeiben folytatja pályafutását Ulysse Diallo, aki fél plusz két éves szerződést írt alá, adta hírül a klub honlapja. Az ősszel még Felcsúton futballozó labdarúgót az elmúlt időszakban a REAC stábja tartotta formában.

A gólerős támadó három korábbi klubjánál (Ferencváros, Mezőkövesd, Puskás Akadémia) 63 bajnoki mérkőzésen 16 alkalommal volt eredményes, de 4 gólpasszt is kiosztott, míg a Magyar Kupában további három gólja és három gólpassza akad. Diallo a portugál élvonalban is szerepelt a Maritimo csapatában.

A 26 éves mali származású center remek fizikai adottságokkal rendelkezik, szabadon igazolható játékosként érkezik, és már az edzésekbe is bekapcsolódott.
- Diallo érkezésével tovább bővülnek a variációs lehetőségeink a csapat támadójátékában, hiszen egy nagyon jó felépítésű, gyors, erőszakos center érkezett, aki állandó veszélyt jelent a kapura. Egy nagyon sokoldalú támadóról van szó, amit a szerzett góljai is mutatnak: volt, amikor ziccerben talált be, előfordult, hogy a testi erejét használta ki remekül, fejjel is többször eredményes volt, és látványos találatai is akadtak bőven. Előélete alapján joggal bízunk abban, hogy nálunk tovább gyarapítja góljai számát, ezáltal csapatunk még eredményesebben szerepelhet - nyilatkozta a szerződés aláírását követően Polyák Balázs sportigazgató.