Játékos kereső  

Hírek

Öt pontra nőtt a Kisvárda előnye

2021-09-13 10:07:07

Felcsútról is győztesen távozott a szabolcsi meglepetéscsapat

Öt pontra nőtt a Kisvárda előnye

Vasárnap egyetlen mérkőzést rendeztek az NB I 6. fordulójában. A játéknap előtt a tabella első két helyén álló együttes rangadója érdekes csatát ígért.

A Puskás Akadémia győzelme esetén élre áll a tabellán, a Kisvárda pedig esetleges sikerével ötpontos (!) előnyre tesz szert - ez volt a tétje a meccsnek.

Igen jól védekeztek a vendégek, látszott, hogy az őszi menetelésük egyik sarokpontja a kiváló hátvédmunka. Támadásban ezúttal mindkét csapatnak kevesebb sikerélmény jutott, mert a felcsútiak is jól helytálltak hátul. Egyetlen hiba elég volt a tipikusan "egygólos" találkozó eldöntéséhez. Egy kisvárdai akció során van Nieff rosszul szabadított fel a 42. percben, a labda pedig Bumba elé hullott. A román légiós nem sokat szöszmötölt a játékszerrel, amit kapásból a bal alsó sarokba zúdított (0-1).

Szünet után is folytatódott a pozíciós játék, a felcsútiak egyszerűen nem találtak fogást a várdaiakon. Így a listavezető megőrizte egygólos előnyét és hazavitte a bajnoki pontokat a Pancho Arénából.


NB I, 6. forduló, vasárnap

PUSKÁS AKADÉMIA – KISVÁRDA 0–1 (0–1)
Felcsút, 880 néző, gólsz.: Bumba (42.)