Játékos kereső  

Hírek

Paksi fiatalokkal kötöttek szerződést

2020-07-28 09:03:38

Szekszárdi Milán és Süvöltös Adrián meglepődtek és boldogok

Paksi fiatalokkal kötöttek szerződést

A kizárólag magyar labdarúgókat foglalkoztató Paksi FC honlapján megjelent hír szerint két tehetséges fiatallal kötöttek profi szerződést.


A Paks közleménye

2020.07.27-e, a nap, amit sem Szekszárdi Milán, sem pedig Süvöltös Adrián nem fog elfelejteni, hiszen mindkét saját nevelésű játékosunk profi szerződést vehetett át klubunk vezetőitől. A 2001-es születésű tehetséges labdarúgóink már 260 és 167 jegyzett mérkőzést tudhatnak maguk mögött. Ezek a számok magukért beszélnek, nem véletlen tehát, hogy a folyamatosan épülő utánpótlásbázisunkból felkeltették a felnőtt csapatot irányító szakembereink és klubvezetőink figyelmét. Ami mostantól a srácok hétköznapjait illeti, újonnan összeálló NBIII-as gárdánk tréningjeit fogják szorgosan látogatni.

„Először nagyon meglepődtem, hogy ilyen lehetőséget kaptam, de nagyon boldog vagyok, hiszen belül régóta vártam már erre a pillanatra. Következő nagyobb célom, hogy minél előbb bemutatkozhassak az NBI-ben, és természetesen mindezt itthon, Pakson” - fogalmazott honlapunknak Szekszárdi, aki posztját tekintve belső védő. A kontraktus szignózását követően Süvöltös is beszélt érzéseiről. „Én is nagyon vártam már, hogy felléphessek erre a lépcsőfokra. Innentől kezdve egészen biztos, hogy még többet kell majd dolgoznom, hogy tovább építhessem karrierem, és bemutatkozhassak az első osztályban, a legjobbak között” - így a szélső támadó.