Játékos kereső  

Hírek

Pakson folytatja Szélpál Norbert

2020-01-14 09:53:42

Három és fél évre kötelezte el magát új klubjához

Pakson folytatja Szélpál Norbert

Bejelentette harmadik téli igazolását az NB I-ben szereplő Paksi FC. A huszonhárom éves Szélpál Norbert belső védő, de megállja helyét a hátsó sor bal oldalán is - számolt be a transzferről a paksifc.hu portál.


A Paks közleménye

A Békéscsabától érkezett újdonsült labdarúgónk 5 milliméter híján két méter magas, és U21-es utánpótlás-válogatott mérkőzéssel is büszkélkedhet. Karrierútja a Szeged fiatal csapataitól indult, majd a Vasashoz, később Békéscsabára igazolt, ahonnan 17 évesen a Ferencváros U21-es csapata hívta magához. 2014-ben a Diósdi TC-től kapott profi szerződést, két évvel később viszont visszatért a csabai lila-fehérekhez. Összesen 107 másodosztályú és 1 első ligás meccset követően pedig városunkban, immáron az NBI-ben folytatja pályafutását.

„Először is köszönettel tartozom a Békéscsabának az ott töltött évekért, de most egy gyerekkori álmom vált valóra, hisz’ első osztályú csapathoz tudtam igazolni. Szeretném meghálálni a paksi klubvezetők bizalmát, és készen állok rá, hogy beverekedjem magam a kezdőcsapatba, ezáltal pedig segítsem a klubot, valamint gyűjtögessem NBI-es mérkőzéseim számát” - fogalmazott honlapunknak újdonsült játékosunk, akinek a kontraktusa három és fél évre szól.

Norbert előzetes engedéllyel a múlt héten elutazott a csapattal Törökországba, így a szakmai stáb már napok óta a többiekkel együtt trenírozza Belekben.