Játékos kereső  

Hírek

Poleksziccsel együtt távozik Nyíregyházáról

2019-11-07 07:54:42

A szakember saját magában kereste a kudarc okait

Poleksziccsel együtt távozik Nyíregyházáról

A Siófokon elszenvedett 6-1-es vereség után Zoran Szpisljak, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője felajánlotta lemondását, a klub vezetése pedig elfogadta azt. A trénerrel együtt távozik a Szparitól Vukasin Polekszics asszisztensedző is - írta meg a klub honlapja.


- Elértük azt a pontot, amikor úgy érzem azzal segítek a legtöbbet a Szparinak, ha távozok. Nem tudok olyan új impulzust adni a játékosoknak, olyan megoldásokat találni, mely előre visz. Sajnálom, mert megkaptam a lehetőséget, a bizalmat a klubtól, de nem úgy alakultak az eredmények ahogy szerettük volna. A bajnokság elején úgy tűnt, a keret alkalmas arra, hogy elérje a kitűzött célt, télen 1-2 erősítést terveztünk még. Sajnos nem minden játékos váltotta be a hozzá fűzött reményeket, de továbbra is tartom, hogy ez a csapat ott lehet az első hatban. Voltak mérkőzések melyekben ott maradtak pontok, ilyen volt a Tiszakécske, a Dorog és a Győr elleni találkozó is, sajnos nem sikerült ezeken nyernünk - mondta Zoran Szpisljak.

A vezetőedző a téli szünetben érkezett Nyíregyházára, de a tavaszi jó eredményeket nem sikerült ősszel megismételni. A klub vezetése a napokban dönt arról, ki irányítja az együttest a következő bajnokin.