Játékos kereső  

Hírek

Régi és új projektekre készülünk

2022-07-18 18:58:10

Online platform segítségével került sor az eseményre

Régi és új projektekre készülünk

Hétfő délután elnökségi ülést tartott a Hivatásos Labdarúgók Szervezete. Az eseményre, mint a pandémia óta rendszeresen, ezúttal is online keretek között került sor.

Dr. Horváth Gábor főtitkár ismertette az elmúlt bajnoki évben történt eseményeket és beszélt az előttünk álló időszak terveiről. Szóba került a mintaszerződés ügye, amelyre szervezetünk kiemelt feladatként tekint a játékosok érdekvédelme területén, mivel több esetben még mindig előfordulnak anomáliák a szerződéskötések alkalmával.

A koronavírus veszélye miatt két éve nem került sor díjátadó ünnepségre, most viszont szeretnénk az őszi időszakban újra személyesen találkozni a díjazottjainkkal.

A FIFPRO szervezeténél sikeresen pályáztunk akadémiai képzésre, amelynek keretében tavasszal négy előadásra került sor, 8-10 labdarúgó aktív részvételével. Ezt a programunkat szeretnénk folytatni és ezzel minél több érdeklődő  játékoshoz eljutni.

Jelenleg is zajlik új informatikai projektünk fejlesztése, ami online rendszerben nyilvántartja a tagságunkat és koordinálja a tagdíjfizetést.

Készülünk a női és férfi álomcsapatokra való szavazás lebonyolítására. A FIFPRO World XI szavazásra külön voksolnak a hölgyek és külön a férfiak legjobbjaira.

Miközben különféle programokban együttműködünk a Máltai Szeretetszolgálattal, tervezzük, hogy sikeres pályázatunk esetén újra megrendezzük a HLSZ Draftot és rendezőként részt vegyünk a FIFPRO Tournament sorozatban. Korábban már szerepelt HLSZ-csapat ilyen rendezvényen, most szeretnénk, ha erre hazai környezetben kerülne sor.