Játékos kereső  

Hírek

Szerb védőjátékos érkezett a Kondás-csapathoz

2018-01-11 13:05:42

Az egyedüli távozó, Erdélyi Botond visszatért Kispestre

Szerb védőjátékos érkezett a Kondás-csapathoz

Negyven perc alatt teljesítendő nyolc kilométeres futással, no meg egymás közötti játékkal kezdte meg a felkészülést az NB II-ben feljutó helyen álló Kisvárda FC csapata a tavaszi szezonra. A szerda délutáni foglalkozás előtt Kondás Elemér vezetőedző és Révész Attila sportigazgató köszöntötte az egybegyűlteket, bemutatván az új játékosokat - adta hírül a klub honlapja.

A Haladástól érkezett, a nevelőegyesületével (17 évesen Kisvárdán az NB III-as csapatban mutatkozott be a felnőttek között) másfél évre szóló szerződést kötő Jánvári Gábor. A tavaszi keret tagja lesz a magyar felmenőkkel rendelkező szerb játékos, Rados Protic (fotónkon, balra), valamint a Honvéd-Magyar Futballakadémiától igazolt Soós Dávid.
Az egyedüli távozó Erdélyi Botond, aki visszatért a Honvéd-MFA-hoz.

Kondás Elemér ismertette a játékosokkal a felkészülési menetrendet, azt, hogy kétszer utazik edzőtáborba a csapat, elsőként már vasárnap, erőgyűjtés céljából Egyiptomba, aztán február elején Törökországba, ahol már az edzőmeccsek kerülnek előtérbe. A felkészülés hat teljes hétből áll majd – a mostani az amolyan rávezető, nulladik hét –, a programban kilenc edzőmeccs szerepel.
A keret összetétele teljesnek mondható.