Játékos kereső  

Hírek

Szerencsére nem kell műteni a törött koponyacsontot

2018-10-09 10:51:06

Másfél hónapos kihagyás vár a Soroksár csapatkapitányára

Szerencsére nem kell műteni a törött koponyacsontot

Riasztó pillanatokat éltek át azok a nézők, akik a helyszínen tekintették meg a Soroksár-Monor (2-1) NB II-es bajnoki találkozót. Már a hosszabbításban járt a meccs, mikor a hazaiak csapatkapitánya, Huszák Tamás a kapu előterében összefejelt a vendégek házi gólkirályával, Tóth Barnabással. Orvos, mentő, kórház ...

A soroksári klubhonlap beszámolója

A találkozó 92. percében Huszák Tamás és Tóth Barnabás egyszerre ért oda a beívelt labdára, s óriási erővel összefejeltek. A vendégek labdarúgója szerencsésen megúszta a csattanást, a soroksári játékos azonban súlyos sérülést szenvedett.

- Bármilyen hihetetlenül hangzik, mindenre emlékszem - felelte a portál érdeklődésére kórházi ágyán fekve Huszák. - Mindketten a labdát néztük, én menteni akartam, Barna gólt akart szerezni és összefejeltünk. A legriasztóbb az volt, hogy azonnal elkezdett ömleni a vér a fülemből. Mentővel a Merényi Kórház sürgősségi osztályára szállítottak, ahol még az éjszaka folyamán megállapították, koponyacsontom két helyen eltörött, s a fülem is bevérzett. Szerencsére agyrázkódásom nincs, a csont nem mozdult el, azaz műteni nem kell, de néhány napig így is bent tartanak. Az éjszaka nehezen telt, de azárt már tudtam aludni néhány órát.

Huszák Tamásra még több neurológiai, fül-orr-gégészeti vizsgálat vár, mielőtt hazaengednék. A nem hivatalos orvosi vélemény szerint felépülése 4-6 hetet vehet igénybe, ám hogy mikor térhet vissza a pályára, arról egyelőre korai lenne még beszélni.