Játékos kereső  

Hírek

Szombathelyről érkezett a Megyeri útra a középpályás

2019-06-11 16:09:15

A szlovákiai játékos három éve futballozik Magyarországon

Szombathelyről érkezett a Megyeri útra a középpályás

Az NB I 5. helyén végző Újpest FC leigazolta a szlovák állampolgárságú Mészáros Karol középpályást (fotó és információ: Újpest FC).
 

Az Újpest FC közleménye

Mészáros Karol az előző idényben az NB I-es Szombathelyi Haladás csapatában játszott, azelőtt szerepelt a DVSC együttesében is a magyar élvonalban. A korábbi U21-es szlovák válogatott hazájában a Slovanban mutatkozott be a felnőttek között, 86 mérkőzésen 14-szer talált be az ellenfelek kapujába a pozsonyi alakulatban, és ez idő alatt részese lehetett két bajnoki címnek is.

A 70-es számot kapó 175 cm magas és 25 esztendős labdarúgó a papírok szignálását követően így nyilatkozott:
"3 és fél éve kerültem Magyrországra focizni, a Puskás és a Debrecen után a Haladásba szerződtem, egészen az idei szezon végéig Szombathelyen álltam pályára. Számomra nagyon nagy megtiszteltetés, hogy Magyarország egyik legnagyobb multú csapatához igazoltam, főleg azért, mert apukámnak az Újpest a kedvence, egészen kicsi korától. Így természetesen én is tudom, hogy milyen múltja van Újpestnek és nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek. Szeretnék hamar beilleszkedni, és sikerekhez segíteni a csapatot."