Játékos kereső  

Hírek

Taylor legutóbb az Egyesült Államokban futballozott

2019-03-12 10:36:40

A bajnokság végéig szóló szerződést írt alá

Taylor legutóbb az Egyesült Államokban futballozott

 Június 30-ig szóló szerződést írt alá az NB I-ben 9. helyezett Puskás Akadémiához az amerikai születésű, háromszoros panamai válogatott Antonio Taylor.

"Tovább erősödött NB I-es csapatunk támadószekciója: a klubunknál egy hete próbajátékon lévő háromszoros panamai válogatott, Antonio „Tony” Taylor június végéig a Puskás Akadémia FC mezét viseli" - számolt be a transzferről a klub honlapja.

A Long Beach-i születésű, 29 éves gólvadász eddigi pályafutása során szerepelt többek között a New York City FC és a New England Revolution színeiben; Európában játszott az Estorilban, az Omonia Nicosiában, valamint a Pacos Ferreirában is.

„Óriási megtiszteltetés, hogy egy ilyen komoly és jól menedzselt klubhoz igazolhattam, mint a Puskás Akadémia. Az első naptól kezdve remekül érzem magam, és nagyon örülök, hogy megfeleltem a próbajátékon, s segíthetek a csapatnak céljai elérésében. Csatárként nem lehet más dolgom, mint hogy gólokat lőjek és gólpasszokat adjak, és ezzel járuljak hozzá a győzelmekhez. Egyelőre csak arra koncentrálok, hogy ez megtörténhessen, de ha szerződésem lejárta után számítanak rám, szívesen maradok, Magyarország csodálatos hely” – nyilatkozta a csatár.