Játékos kereső  

Hírek

Tíz hónapig volt kényszerpihenőn

2021-04-07 10:03:02

Térdszalagszakadás hátráltatta a válogatott középpályást

Tíz hónapig volt kényszerpihenőn

Csaknem tíz hónapos kényszerpihenője után hamarosan újra pályára léphet a DAC-ban Vida Máté - írta meg a Nemzeti Sport. A hatszoros válogatott középpályás tavaly júniusban térdszalagszakadást szenvedett a rózsahegyiek elleni kupameccsen.

Szerdán Szlovák Kupa-nyolcaddöntőt játszik Zólyomban a Ruzomberok (Rózsahegy) ellen a DAC, s bár Vida Máté vélhetően nem lép pályára, a sportnapilap jó hírről számolt be vele kapcsolatban.
„Az elmúlt két hétben már a csapattal edzettem. Minden rendben van, már egymás elleni meccsen is játszottam, gólpasszt adtam” – mondta a Nemzeti Sportnak a 25 esztendős labdarúgó..„Egy ilyen jellegű sérülés gyógyulási ideje hat-kilenc hónap, s az illetékesekkel konzultálva fél év után elkezdtem teljes intenzitással edzeni. Sajnos azonban előjöttek a fájdalmak, talán túl korán vágtam bele a munkába. A térdem rendben volt, de a gyulladást meg kellett szüntetni, ami az összes bölcsességfogam kihúzásával sikerült is. Örülök, hogy már látom a fényt az alagút végén. Jelenleg jól érzem magam, mentálisan megerősödtem, vezetőedzőnk, Bernd Storck döntésén múlik, mikor jelöl a csapatba.”