Játékos kereső  

Hírek

Tizenhat éve az MTK szolgálatában!

2020-05-21 12:08:43

Az élvonal leghűségesebb játékosa további egy évet aláírt

Tizenhat éve az MTK szolgálatában!

Az MTK Budapest szerződést hosszabbított Kanta József labdarúgóval. A 36 éves csapatkapitány további egy évig - így az élvonalban is - szolgálhatja a klubot játékosként - adta hírül az mtkbudapest.hu portál.


AZ MTK közleménye

Amióta 16 éve, vagyis 2004 nyarán bemutatkozott felnőtt együttesünkben, soha nem viselte más klub mezét - ez a mutató európai viszonylatban is ritkaság. Kanta ezzel a teljes NB I-es mezőny leghűségesebb játékosának számít majd nyártól, hiszen 1998 óta tartozik az MTK-hoz.

Polyák Balázs sportigazgató elmondta, döntő szempont volt a rutinos játékos motivációja is.
- Gyorsan megállapodtunk, hiszen mindkét fél a közös folytatásban gondolkodott. Viszont nagyon fontosnak tartom kiemelni, hogy Józsi nagyon motivált, az egyeztetések során is érezhető volt, hogy vannak még céljai. Az NB I-ben is fontos tagja lesz a keretnek, az idei évhez hasonlóan kész megharcolni a helyéért, és elfogadja azt a szerepet, ami rá hárul. Az esetében nem üres dicséret, ha azt mondjuk, segíti a fiatalokat. Nem egy hangos vezér, de ha megszólal az öltözőben, arra odafigyelnek, ő pedig van annyira igényes önmagával szemben, hogy a hozzáállásával, edzésmunkájával példát mutasson a fiataloknak. Nagyon örülök, hogy továbbra is velünk marad, és segíti a minél sikeresebb szereplésben a csapatot.