Játékos kereső  

Hírek

Több játékosunk is szerződést kaphat

2018-07-14 14:50:08

Negyedik helyen végzett a HLSZ fiatal csapata a viadalon

Több játékosunk is szerződést kaphat

Amint arról korábban beszámoltunk, a Hivatásos Labdarúgók Szervezete idén is megrendezte a szerződés nélküli játékosok "draftját", amely során ezen a héten edzéslehetőséget biztosítottunk a felhívásunkra jelentkezők számára. A tréningeken legjobbnak bizonyulókból futballcsapatot állítottunk össze, hogy pénteken és szombaton részt vegyünk a Csehországban megtartott FIFPro-tornán.

Velünk készült, de már a hét elején új klubbal tárgyalt Polgár Kristóf és Kocsis Gergő (a Transfermarkt szerint ő már a DAC játékosa), akik nem utaztak el csapatunkkal Csehországba. Nekik sok sikert kívánunk további pályafutásukhoz!

A rendezvény szombat délután zárult. Dr. Horváth Gábor főtitkár sikeresnek ítélte meg a részvételünket, hiszen több labdarúgónk is a szerződéskötés küszöbén áll.

– Két reményteli meccset játszottunk, ahol az események balszerencsés alakulása miatt vereséget szenvedtünk, így a negyedik pozícióban végeztünk a FIFPro-tornán. Játékosaink Murai Márk csapatkapitány vezényletével remekül helytálltak, és ez fontosabb minden számszaki adatnál. Amíg ellenfeleink, a románok és a csehek harmincon felüli, rutinos játékosokkal álltak ki, többek között olyan nevekkel, mint az ex-ferencvárosi Ionescu, addig nálunk a legidősebb játékos is csak huszonnégy éves volt.

Van-e már konkrét eredménye a HLSZ-csapat szereplésének?

– Együttesünk meggyőzte a tornán jelenlévő menedzsereket, és úgy tűnik, hogy három, négy, sőt akár öt labdarúgónk is szerződést kaphat a következő idényre. Ez a torna erről szól, és boldogok vagyunk, hogy sikerült felhívnunk a figyelmet néhány tehetséges játékosra. Ezúton is köszönjük a felhívásunkra jelentkező labdarúgóknak a tisztes helytállást, a nagyszerű munkát! Reméljük, hogy a draft és a torna is hozzájárul karrierjük további sikeres folytatásához!