Játékos kereső  

Hírek

Több nézőt a lelátókra!

2015-03-12 00:31:00

A játékosok enyhítenének a szurkolókkal szemben alkalmazott szigorú szabályokon.

Több nézőt a lelátókra!

A Hivatásos Labdarúgók Szervezetének elnöksége és élvonalbeli klubok csapatkapitányai közösen úgy döntöttek, hogy a magyar stadionok elnéptelenedésének megállítása érdekében levélben fordul a Magyar Labdarúgó Szövetséghez.
Az alábbi levelet postáztuk a sportági vezetés részére.


Tisztelt Magyar Labdarúgó Szövetség!

Előrebocsátjuk, hogy üdvözöljük és tiszteletben tartjuk a Szövetség és a Klubok mindazon törekvését, amely a labdarúgó mérkőzések kulturált és biztonságos lebonyolítását szolgálja. Ugyanakkor sajnálattal tapasztaljuk, hogy a mérkőzéseken egyre kevesebb néző teszi tiszteletét.

Ennek oka - többek között - az is lehet, hogy talán túl szigorúak a követelmények, amelyeknek a szurkolói biztonsági ellenőrzések során meg kell felelni. Mindannyiunkat örömmel töltene el, ha teltházas mérkőzéseket játszhatnánk, mi ennek érdekében igyekszünk mindent megtenni.

Kérjük azonban az illetékeseket, hogy vizsgálják felül azokat az intézkedéseket, amelyek a törvény szigoránál is szigorúbb szabályokat szabnak, távol tartva ezáltal a szurkolók egy részét.

Természetesen mindannyiunk érdeke, hogy az oda nem való személyek továbbra se látogathassák a meccseket, de bízunk benne, hogy közösen találhatunk olyan megoldást, amely növeli a jelenlegi nézőszámot.

Budapest, 2015. március 9.

                           
Tisztelettel:

A HLSZ Elnöksége és NB I-es csapatkapitányok nevében

dr. Horváth Gábor 
         főtitkár