Játékos kereső  

Hírek

Tornánkon minden korosztály a pályán volt!

2020-01-13 13:02:41

Különdíjjal jutalmaztuk a legifjabb és legrutinosabb résztvevőket

Tornánkon minden korosztály a pályán volt!

Amint arról vasárnap helyszíni tudósításunkban beszámoltunk, minden eddigi rekord megdőlt a XVII. HLSZ Lábtenisz Tornán. Szervezetünk rendezvényére 44 csapat nevezett be, vagyis mintegy száz játékos kedvű sporttársunk kezdte velünk az új évet.

Az eredményhirdetésnél a dobogós csapatok mellett különdíjban részesültek a legfiatalabb játékosok és a torna korelnöke.

Ifjúság néven vett részt a küzdelmekben az UTE 15 éves labdarúgója, Baráth Zalán és társa, Serfőző Tamás. A fiatalemberek jól helytálltak a náluk jóval rutinosabb együttesek ellen és amikor a torna számukra már befejeződött, az üresen maradt pályán saját kedvükre lábteniszeztek tovább.
Lelkes játékuknak és ifjú koruknak köszönhetően kiérdemelték a HLSZ különdíját. A szervezetünk logójával ellátott hasznos tárgyakat tartalmazó csomagokat megilletődve, de örömmel vették át dr. Horváth Gábor főtitkártól.

Természetesen ezúttal is az idén már 76. életévében járó Zámbó Sándor volt a rendezvény korelnöke. Az örökifjú legenda, aki már szinte a HLSZ-torna védjegyévé vált az évek során, vasárnap is kitett magáért. Sokak csodálatát kiváltva korát meghazudtoló ügyességgel tette-vette a labdát ballal, jobbal és fejjel is, ahogy a játék éppen megkívánta.
A népszerű "Tű" szintén különdíjban részesült.

Jövőre, veletek, ugyanitt - újra találkozunk!
Köszönjük mindenkinek a részvételt!