Játékos kereső  

Hírek

Tóth László irányítja az NB II újoncát

2022-06-19 11:02:20

Aczél Zoltán távozása miatt volt aktuálissá a poszt betöltése

Tóth László irányítja az NB II újoncát

Az NB III-as bajnokcsapat vezetőedzője nem maradt a csapatnál, ezért új szakember kinevezésére volt szükség Kozármislenyben.


A Kozármisleny közleménye

Aczél Zoltánnal történt szóbeli egyezséget követően a kapusedző Volcsányi Csabát és masszőrünket, Végi Jenőt leszámítva, klubunk nem tudott megállapodni a vezetőedző segítőivel, így Aczél Zoltán a távozás mellett döntött és a III. Kerület NB III-as csapatához szerződött. A vezetőedzőt követte Óbudára Wittrédi Dávid asszisztens edző és Loch Krisztián is velük tart.
A május elején bebiztosított bajnoki cím után váratlanul nehéz helyzetbe került a HR-Rent Kozármisleny, hiszen vezetőedző nélkül maradt!

Az elmúlt 2,5 hétben gőzerővel dolgozott a klub vezetése az új vezetőedző megtalálásán, rengeteg egyeztetést és sok személyes találkozót követően június 16-án csütörtökön megállapodás született az új vezetőedzővel!
Tóth László személyében egy ambiciózus, “A” licences vezetőedző érkezik másodosztályú csapatunkhoz, aki legutóbb az NB II-es Budafok együttesénél asszisztens edzőként dolgozott Csizmadia Csaba mellett és sikeresen tartották bent az együttest az NB II-ben.