Játékos kereső  

Hírek

Válogatottunk kedden Costa Rica ellen zárja az évet

2017-11-12 11:09:52

Litauszki Róbert, Nagy Dániel, Márkvárt Dávid és Varga József a négy új behívott

Válogatottunk kedden Costa Rica ellen zárja az évet

Szélesi Zoltán megbízott szövetségi kapitány Litauszki Róbertet (Újpest), Nagy Dánielt (Újpest), Márkvárt Dávidot (Puskás Akadémia) és Varga Józsefet (Videoton) hívta be a Costa Rica ellen készülő keretbe.

Varga Roland kiesésével négyre nőtt azon játékosok száma, akik az eredetileg kihirdetett keretből nem tudnak a csapattal készülni sérülés miatt, ezért döntött Szélesi Zoltán új játékosok behívása mellett.

– Sajnos már néggyel kevesebben vagyunk, mint ahogy az ideális lenne, viszont nagyon fontos, hogy az edzéseken is tudjunk megfelelő létszámban gyakorolni illetve hogy legyen készenlétben játékos, ha valaki esetleg kiesne még. Az Újpest és a Puskás rugalmasságát nagyon köszönöm, a Videotonét pedig külön is, hiszen ők úgy engedték el Varga Józsefet, hogy ma még meccset játszottak – mondta az mlsz.hu-nak Szélesi Zoltán.

A kerettagok szombat délután már különféle kezeléseken vettek részt, melyek a csütörtöki mérkőzésen összeszedett kisebb rúgások következményeit hivatottak csökkenteni, este pedig már teljes értékű edzésmunkát végeztek a játékosok. A tréning programjában már a Costa Rica elleni taktikai feladatok gyakorlása is szerepelt.

Friss hír, hogy Costa Rica válogatottja szombaton 5–0-ás vereséget szenvedett Spanyolországtól.