Játékos kereső  

Hírek

Várjuk a szerződés nélküli játékosok jelentkezését!

2019-05-09 00:07:00

A Szőnyi úton készülünk fel a négynapos ausztriai rendezvényre

Várjuk a szerződés nélküli játékosok jelentkezését!

ÚJRA SZERZŐDÉS NÉLKÜLI JÁTÉKOSOK TORNÁJA ÉS HLSZ DRAFT!

A 2016-ban Ausztriában, 2018-ban pedig Csehországban megrendezett, szerződés nélküli játékosok részére szervezett nagysikerű négyes tornák után idén újra megrendezésre kerül a FIFPro Tournament, ezúttal ismét Ausztriában.

Ezt a sporteseményt elsősorban a lejárt szerződésű, illetve szerződés nélkül maradt játékosok számára rendezik meg évről évre, annak érdekében, hogy megmutathassák magukat a helyszínen megjelenő játékos ügynököknek és a klubok képviselőinek.
 


Az idei tornára július 1-4. között kerül sor, melyet az előző évekhez hasonlóan ezúttal is a csapatunk kialakítását szolgáló HLSZ Draft fog megelőzni.

A Draft előreláthatóan június 26-tól 28-ig tart majd a BVSC Szőnyi úti pályáján, ahol sor kerül a programban résztvevő játékosok felkészítésére, illetve a felkészülési időszak végén azon labdarúgók kiválasztására, akik a HLSZ-csapat tagjaiként képviselhetik országunkat az ausztriai FIFPro-tornán.

A tornával, illetve a felkészülési programmal kapcsolatos további információkról hamarosan tájékoztatást nyújtunk. Az érdeklődők jelentkezését természetesen addig is várjuk szervezetünk profifoci@profifoci.hu e-mail címén az alábbi adatok megadásával:
név, életkor, magasság, testsúly, poszt, előző klubok/jelenlegi klub, játszott mérkőzések száma, elért eredmények, telefonszám.
     


Sportbaráti üdvözlettel:
 
Tasi Fruzsina
 
Hivatásos Labdarúgók Szervezete
E-mail: profifoci@profifoci.hu
1132 Budapest, Nyugati tér 5., III./2.
Web: www.hlsz.hu
Telefon: 06 (1) 237-6050
Fax: 06 (1) 332-4573