Játékos kereső  

Hírek

Vendégként zsinórban harmadszor nyert az újonc

2019-05-07 09:06:08

Több mutatóval is az élmezőnyben szerepelnek

Vendégként zsinórban harmadszor nyert az újonc

Honlapunk folyamatosan nyomon követi az NB I-es bajnokság legérdekesebb mutatóit. A bajnoki fordulók után frissítjük a főoldalon - a hírek alatt - elhelyezett statisztikai táblázatainkat (Élő-pont táblázatok). A friss táblázatok már elérhetőek!

Ezúttal - a 31. játéknap után -  az újonc Kisvárda szereplésére hívjuk fel Olvasóink figyelmét.

Talán már nem is számított akkora meglepetésnek, hogy a kiesés elől menekülő Kisvárda győzni tudott a hétvégén Debrecenben (1-3). Az újoncnak ez volt zsinórban a harmadik (!) idegenbeli sikere, amely a Puskás Akadémia ellen (0-4) kezdődött és az MTK ellen (0-1) folytatódott a nagyerdei kirándulás előtt.

Miközben otthon öt mérkőzés óta nyeretlenek, a bravúros vendéggyőzelmeknek köszönhetően mégis sikerült elkerülniük a kiesőzónából.

A mellékelt ábrán látható, hogy a friss forma alapján kalkulált gólszámok szerint jelenleg a Kisvárda rendelkezik a legmagasabb szerzett és legalacsonyabb kapott gólszámmal a várható eredmények ranglistáján, amit kimagasló, +0,8 gólos egyenleggel vezetnek.

Ezen felül 8 lövés / gól hatékonysági mutatójukkal a kisvárdaiak 3. helyezettek a mezőnyben, ahogy a megnyert párharcok ranglistáján is (51,3%).