Játékos kereső  

Hírek

Vereséggel kezdtek Törökországban

2022-01-10 14:10:00

A paksiak nulla-három után szereztek két gólt

Vereséggel kezdtek Törökországban

A klubok között hazánkban is népszerű beleki edzőtáborban (Törökország) készülő Paksi FC lejátszotta első felkészülési mérkőzését. A paksi gólokon Windecker József és Vas Gábor osztozott.


A Paks beszámolója

„Úgy gondolom, egy nagyon jó edzőmérkőzést vívtunk, hiszen egy nemzetközi szinten is jegyzett csapat ellen léptünk pályára. Kiváló játékerőt képviseltek, de erre is számítottunk. Nem vagyok elégedetlen a mezőnyjátékkal, jó felfogásban játszottunk, sőt, uraltuk is a mezőnyt. Sajnos az egyéni hibák itt most kiütköztek. A fiataljainknak lehetőségük volt megmutatni, a következő hónapokban kikkel lehet számolni ezen a szinten, ez volt a lényeg. Jó tesztfeladat volt tehát számukra. Ami az eredményt illeti, ezúttal nem foglalkoztat, ha az lett volna a lényeg, akkor a legjobb csapattal állunk fel. A két félidőt nagyjából hasonló szintű gárdával játszottuk le, mi pedig az egyéni teljesítményekre voltunk kíváncsiak” - fogalmazott vezetőedzőnk, Bognár György a mérkőzést követően.

Paks-Craiova 2-5 (0-2)
Törökország, Belek, gólsz.: Windecker (64.), Vas (66.), ill. Baiaram (58., 78.), Papp P. (2.), Koljic (45.), Vina (76.)
Paks, első félidő: Rácz - Lenzsér, Szekszárdi, Szélpál, Szabó - Vas, Balogh, Papp - Pesti, Szabó B., Ádám
második félidő: Simon - Lenzsér (Vas 60’), Tamás, Kinyik, Medgyes - Windecker, Gyurkits, Bodnár, Kesztyűs - Sajbán, Böde