Játékos kereső  

Hírek

Verpecz fél plusz kettő évet írt alá

2020-01-10 11:16:25

Rózsa Dániel sérülése miatt volt szükség a transzferre

Verpecz fél plusz kettő évet írt alá

Kapust igazolt az NB II-ben 18. helyezett Haladás. A transzferre azért volt szükség, mert jelenleg Gyurján Márton személyében csak egy olyan kapusuk van, aki NB-s rutinnal rendelkezik - a sérült Rózsa Dániel pedig még nem kezdhette el az edzéseket.


A Haladás FC közleménye

A 32 éves Verpecz István Encsen nevelkedett, aztán Diósgyőrben védett, majd 2007-ben Debrecenbe szerződött. A Lokival remekül szerepelt, három bajnoki címet és négy Magyar Kupát is nyert. A Bajnokok Ligája-selejtezőjében kétszer, az Európa-liga selejtezőjében nyolcszor, az Európa-ligában kétszer állt a kapuban. Aztán 2017-ben Paksra igazolt, majd egy évet kölcsönben Balmazújvárosban védett - majd visszatért a Tolna megyeiekhez. Az atomvárosiaktól tavaly nyáron távozott - azóta nem volt csapata. A 193 centiméter kapus 99 NB I-es meccsen védett pályafutása során.

Mint azt Séllei Árpádtól, a Haladás ügyvezető igazgatójától megtudtuk, Verpecz csütörtökön részt vett az orvosi vizsgálaton és már a csapattal edzett. Pénteken pedig aláírja fél plusz két évre szóló kontraktusát.