Játékos kereső  

Hírek

Vizsgálódik a FIFPro

2018-02-12 09:24:54

Bizottság alakult a transzferekkel kapcsolatos javaslatok megvitatására

Vizsgálódik a FIFPro

Egy új bizottságot hozott létre a FIFPro szervezete abból a célból, hogy megvitassák a labdarúgók átigazolási piacát érintő javaslatokat, amelyek meghatározhatják a következő évtizedekben kalkulálható változásokat, trendeket.

A hónap elején létrehozott nemzetközi munkacsoportban a játékosszervezet együttműködik a FIFA-val, a ligákkal és a klubokkal, hogy egy átfogó vizsgálat keretében tanulmányozzák a FIFA RTSP-ről (FIFA’s Regulations on the Status and Transfer of Players) szóló statisztikákat.

"Ez egy kulcsfontosságú pillanat a futballipar számára, és az általunk képviselt hatvanezer játékosnak" - mondta Theo van Seggelen, a FIFPro főtitkára az igazgatótanács hollandiai találkozója után. "Az új igazgatótanács tagjai friss energiával feltöltődve várják, hogy együttműködjenek a labdarúgás többi szereplőjével."

A FIFPro egy új tanulmányra is készül. Az átfogó, világméretű kutatómunka feltérképezi a játékosok meccsterhelésével kapcsolatos adatokat, különös tekintettel arra, hogy a labdarúgókra milyen hatással van a sűrű program.

A FIFPRO ÚJ  IGAZGATÓTANÁCSA
Elnök: Philippe Piat (Franciaország) 
igazgatósági tagok:, Francis Awaritefe (Ausztrália), Bobby Barnes (Anglia), Jesus Diaz Peramos (Spanyolország), Louis Everard (Hollandia), Camila Garcia Perez (Chile), Carlos Gonzalez Puche (Kolumbia) , Caroline Jonsson (Svédország), Geremi Njitap (Kamerun), Mads Øland (Dánia), Fernando Revilla (Peru), Damiano Tommasi (Olaszország), Lucien Valloni (Svájc). 
Főtitkár: Theo van Seggelen (Hollandia).