Játékos kereső  

Hírek

Volt játékosa pályaedzőként segíti tavasszal a Vasast

2019-01-03 14:39:16

Az elmúlt években a Kubala Akadémián tevékenykedett

Volt játékosa pályaedzőként segíti tavasszal a Vasast

A tavaszi szezontól az NB II-ben 7. helyezett Vasas korábbi játékosa, a 42 éves Pál Zoltán pályaedzőként segíti Szanyó Károly vezetőedző munkáját - írta meg a vasasfc.hu portál.
 
- Pál Zoltán Szanyó Károly vezetőedző stábjában edzőként kap szerepet a tavaszi szezonban. Zoli 6 éves kora óta a Vasas-család tagja, aki az elmúlt években a Kubala Akadémián bizonyította elhivatottságát. Örülök, hogy személyében Sowunmi Thomashoz hasonlóan egy volt Vasas-játékossal erősödik a szakmai stábunk - nyilatkozta Domonyai László klubigazgató.
 
-Nagyon nagy kihívás és nagy lehetőség ez számomra – kezdte Pál Zoltán. - Mindig az volt a célom, hogy amit játékosként nem sikerült elérnem, azt edzőként megvalósíthassam a Vasasnál. Szanyó Károllyal hasonlóan gondolkodunk a futballról, mindketten a támadófocit preferáljuk és mindketten hiszünk a fiatalokban. Biztos vagyok benne, hogy eredményesen tudunk majd együtt dolgozni. Nagyon várom már a közös munkát. Természetesen továbbra is én irányítom tavasszal a Kubala Akadémia U15-ös csapatát.
 
Pál Zoltán gyerekkorától a Vasas játékosa volt, labdarúgó pályafutását 24 évesen szívproblémák miatt kellett befejeznie. A Vasassal így is szerzett három bajnoki bronzérmet. Az NB I-ben 121 mérkőzésen 29 alkalommal volt eredményes. Ezt követően volt a piros-kékek pályaedzője, a második csapat, valamint a futsalcsapat vezetőedzője is.  A szakember az elmúlt években a Vasas Kubala Akadémián dolgozott utánpótlásedzőként, ahol továbbra is ő irányítja az U15-ös együttest.