Játékos kereső  

Hírek

Williams volt a szombathelyi nyerőember

2017-03-16 20:09:32

Meglepetésre a Haladás legyőzte a Vasast a fővárosban

Williams volt a szombathelyi nyerőember

Csütörtök délután bepótolták az NB I 20. fordulójában elhalasztott Vasas–Haladás bajnoki mérkőzést. A Szusza-stadionban a Vasas lépett fel támadólag, ám a belázasodó Királyt pótló Gyurján Márton a kapuban remekül állta a sarat, aztán jött a meglepetés...
(fotó: nso.hu)

Williams a tétovázó hazai védőktől elszedte a labdát, majd a kapus mellett is elhúzta azt, végül közelről az üres kapuba gurított a 25. percben. Szünet után hamar jött az egyenlítés, Ristevski egalizált (1–1). Akik fordulatra vártak, nem tévedtek, de nem a Vasas ragadta magához az előnyt, hanem a Mészöly-csapat. előbb kovács Lóránt, majd a másodszor is lesipuskás Williams volt eredményes (1–3). A végeredményt a hajrában tíz emberrel támadó Vasasból Saglik állította be (2–3).

A találkozó nyerő embere a Haladás 11-es számú játékosa, Williams David Joel volt, aki kétszer is lecsapott a bizonytalankodó Vasas-védelemre és igen fontos találatokat szerzett. A góllövőlistán immár 6 gólos és 11. helyezett a csapat házi gólkirály-jelöltje.

Magyarországi ténykedése során első alkalommal duplázott a 29 éves ausztrál támadó.

NB I 20. fordulóból elhalasztott mérkőzés
Vasas–Haladás 2–3 (0–1), Szusza-stadion, 1 490 néző, jv.: Berke Balázs, gólsz.: Ristevski (47.), Saglik (83.), ill. Williams (25., 70.), Kovács L. (51.)