Játékos kereső  

Hírek

Zsinórban három Vidi-győzelem, kapott gól nélkül

2018-12-02 19:30:45

Fehérvári sikerrel végződött a 16. forduló rangadója
 

Zsinórban három Vidi-győzelem, kapott gól nélkül

Vasárnapra egy mérkőzés maradt az NB I 16. fordulójából. A MOL Vidi-Honvéd rangadó inkább nagy küzdelmet, mint sok gólt ígért, mert mindkét gárda védelme jól teljesít ebben az idényben.

A házigazda mezőnyfölénye mellett teltek az el az első percek, és ez a tendencia a meccs végéig jellemző volt. Juhász Roland főszereplővá vált a 19. percben, amikor egy kőzépre érkező labdát a jobb alsó sarokba fejelt (1-0). Az új stadionban eddig két gól esett, mindkettőt a fehérvári csapatkapitány szerezte.

Szünet után a MOL Vidi második gólja érezhetően végleg eldöntötte a meccs kimenetét, ugyanis a Honvéd nem tudott helyzetbe kerülni az eltelt egy órában (2-0). A közepes iramú mérkőzésen megérdemelten nyert, zsinórban harmadszor a MOL Vidi (fotó: vidi.hu).

NB I, 16. forduló, vasárnap

MOL VIDI - HONVÉD 2-0 (1-0)
Székesfehérvár, g.: Juhász R. (19.), Scepovic M. (63.)
MOL Vidi: Kovácsik - Nego, Juhász (Tamás, 78.), Fiola, Stopira - Nikolov, Hadzic, Pátkai - Huszti, Milanov (Kovács, 67.) - Scsepovic (Hodzic 86.).
Honvéd: Gróf - Baráth, Kamber, Dino - Heffler, Gazdag (Banó-Szabó, 74.), Hidi, Nagy, Holender - Danilo (Kukoc, 46.), N'Gog (Tischler, 69.).