Játékos kereső  

Hírek

A HLSZ All Star csapata nagy csatában nyert

2021-07-05 08:07:44

Az etyeki öregfiúk legyőzték a Ferencváros turnécsapatát

A HLSZ All Star csapata nagy csatában nyert

Vasárnap délelőtt a község apraja-nagyja kilátogatott a Molnár Béla Sportcentrumba, ahol a 75. születésnapját ünneplő Etyek SE gondos házigazdaként látta vendégül a monstre esemény iránt érdeklődő lokálptriótákat.

Először a legifjabbak focitornáján tapsolhattunk a lelkes gyerekecsapatoknak, akik kiváló minőségú műfüves pályán küzdöttek meg egymással. Délben mindenki megkóstolhatta a helyi szakácsok által kreált gulyáslevest és töltöttkáposztát, de volt ott szinte minden finomság, senki nem maradt éhen. Szomjoltóként üdítőitalok és az etyeki borvidék széles palettáját felvonultató borkínálatból készült fröccsök várták a vendégket.

Déltől karate-, giri- és röplabda-bemutató következett, majd fél háromkor a futballé lett a főszerep. Előbb az Etyek SE öregfiúi csaptak össze a Ferencváros turnécsapatával, majd az Etyek SE felnőtt csapata a HLSZ All Star együttesével játszott gálamérkőzést.
Mindkét találkozó 2x30 percig tartott.

A klub- és a városvezetés megemlékezett az Etyek SE nagyjairól, legendáiról, a mérkőzések között koszorúztak, a kezdőrúgásokat pedig olyan szenior játékosok végezték, el, akik fiaikkal, unokáikkal léptek a kezdőkörbe. A korelnök Vakulya Ferenc 100 évesen rúgott labdába...


Etyek SE Öregfiúk - Ferencváros turnécsapat 4-2 (1-0)
Etyek, 600 néző, jv.: Arany Tamás (Makai, Kalmár), gólsz.: Bartha G. (23.), Varga D. (47., 11-esből), Somogyi Zs. (51.), Bartha P. (57.), ill. Szenes (36.), Nicsenko (42., 11-esből)
Etyek SE: Millner - Szalai I., Báthori G., Fábián, Bartha G., Mérey M., Varga D., Bíró T., Bartha P., Bojtok, Simon P., cserék: Simon A., Wlach, Bali Zs., Tóth R., Jeles, Tóth Cs., Somogyi, Banszki, Rujp
FTC: Tarczy - Fehér Á., Lászka B., Lazics, Fischer, Csépes, Nicsenko, Telek, Solti, Kuntics, Bánki J., cserék: Simon A., Kovács Á., dr. Horváth G., Balog Z. Edző: Dzurják J.


A hazai csapat szerzett vezetést, sőt, egy kapufát is lőttek, majd a zöld-fehérek fordítani tudtak. Úgy tűnt, hogy az erejével jobban gazdálkodó FTC legendái nyerik a mérkőzést, ám az igen lelkes etyekiek az utolsó negyedórában háromszor is betaláltak és a közönség nagy ovációjának közepette legyűrték neves ellenfelüket.

Etyek SE - HLSZ All Star 2-3 (1-2)
Etyek, 800 néző, jv.: Arany Tamás (Makai, Kalmár), gólsz.: Bakk B. (15.), Konczi D. (52., 11-esből), ill. Priskin (9.), Fuksz A. (13., öngól), ifj. Fekete L. (37.)
Etyek SE: Fuksz - Holló, Varga M., Szalai I., Zorkóczy, Ráczkevy, Lehel, Mándoki, Bakk B., Konczi, Peák.
HLSZ All Star: Holczer - Gabala K., Leandro, Szélpál T., ifj. Fekete L., Szélpál N., dr. Horváth G., Balogh B., Koszó B., Gyömbér G., Priskin T., csere: dr. Horváth Zs., Alex. Edző: Bognár Gy.

A HLSZ csapata szoros mérkőzést játszott az Etyek felnőtt együttesével. A sportbarátság csak a kezdő sípszóig tartott, mert utána már a HLSZ gárdája nem ismert kegyelmet. Győztünk, ahogy ezen a napon mindenki, aki kilátogatott az etyeki sportpályára.
Szép volt, Fiúk!

 

Fotógaléria: